Receptek Főételek Húsos ételek Meggyes csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 kanál étolaj
1 csipet őrölt fahéj
3 dl félédes vörösbor
10 dkg
1 kg csirkecomb
45 dkg meggybefőtt
5 kanál keményítő
1 csipet őrölt szegfűszeg

Leírás

A csirkecombokat sózzuk, majd kevés olajon pirítsuk meg. Öntsük rá a lecsepegtetett meggyet, és hintsük meg a fűszerekkel. Öntsük fel borral, és fedő alatt pároljuk meg. Ha puha a hús, akkor vegyük ki, és a levet sűrítsük, simára kevert keményítővel. Ezután dobjuk rá a négyfelé vágott vajat, és addig keverjük, míg el nem olvad. Rakjuk vissza a csirkecombokat, és 3 percig forraljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4