Receptek Főételek Húsos ételek Mexikói stílusú hot-dogok, ropogós virslivel és guacamole szósszal

Hozzávalók

2 darab kifli

2 darab kolbász

1 kanál olívaolaj

10 dkg tortilla chips

Guacamole

2 darab avokádó

1 darab lime

1 csokor korianderlevél

1 darab zöld chili

1 darab fehér hagyma

1 adag

Salsa

½ csokor korianderlevél

1 csipet só és bors

2 darab lime

2 kanál olívaolaj

2 darab paradicsom

2 darab fehér hagyma

2 darab chili paprika

Elkészítés

1

1.Az avokádót félbevágjuk, a magját kivesszük. A húsát tálba tesszük, hozzáadjuk a zöldcitrom levét, az apróra vágott csilipaprikát, a hagymát, a sót, és jól összekeverjük. Apróra vágott korianderzölddel díszítjük.

2

A paradicsomot felkockázzuk, és serpenyőben átsütjük az apróra vágott hagymával és paprikával. Sózzuk, borsozzuk.

3

Megvárjuk, amíg kihűl, majd összeturmixoljuk a zöldcitrom levével, a korianderrel és egy kevés olívaolajjal. Öntsük le róla a fölösleges levet.

4

A kolbászokat grillezzük. A zsemléket félbevágjuk, a belsejüket megkenjük egy kis olívaolajjal, és 2 percig pirítjuk a grillsütőn.

5

A forró zsemlékbe beletesszük a kolbászokat, a guacamolét, a salsát, majd apróra tört nachóval díszítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4