Receptek Főételek Hal Mogyorós halragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál finomliszt
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab citrom
3 dl tejszín
1 csipet ételízesítő
10 dkg mogyoró
60 dkg halfilé
10 dkg gyöngyhagyma
1 marék friss petrezselyem

Leírás

A halat vágjuk kockára, és vajon pároljuk meg. Adjuk hozzá a mogyorót és a gyöngyhagymát, valamint a fűszereket. Pároljuk össze, és szórjuk meg liszttel. Engedjük fel tejszínnel, és forraljuk ki. Tejszínnel, vagy rizzsel kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4