Hozzávalók

150 milliliter almaecet
150 milliliter víz
2 kanál méz
100 g mustármag

Elkészítés

1

1. Az ecetet átforraljuk a vízzel és forró, de nem forrásban levő állapotban ráöntjük a mustármagra.

2

2. Nagyjából 15 percig hagyjuk ázni.

3

3. Hozzátesszük a maradék oldatot, a mézet és simára mixeljük. Ízlés szerint sózzuk, illetve édesítjük.

4

4. Ha szebb, sárgás színt szeretnénk, tegyünk hozzá egy csipetnyi kurkumát.

5

Ötlet: Az alaphoz ízlés szerint hozzáadhatunk fűszernövényeket egy kevés olajjal. Kitűnő kombináció a tárkonyos és tormás ízesítés.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4