Receptek Főételek Húsos ételek Narancsos csirkecombok

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg kristálycukor
2 gerezd fokhagyma
10 darab vaj
8 darab csirkecomb
1 csésze őrölt fehérbors
40 dkg narancs
1 kk kurkuma
3 kanál finomliszt
1 darab citrom

Leírás

A narancsot hámozzuk meg, és a narancshúst vágjuk kockára. A cukrot karamellizáljuk, majd rakjuk rá a narancsot és a fűszereket. Hagyjuk 5 percig párolódni, majd ezután rakjuk rá a csirkecombokat és vajat. Fedő alatt, pároljuk puhára a csirkecombokat. Ha megpuhultak, akkor vegyük ki, és öntsük fel kevés vízzel. Forraljuk ki, és habarjuk be. Turmixoljuk le, és rakjuk bele a csirkecombokat, majd forraljuk át.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4