Hozzávalók

10 darab tojás
5 kanál finomliszt
2 l tej
30 dkg kristálycukor
1 darab vaníliarúd
1 darab narancs

Leírás

A tejet felforraljuk cukorral és vaníliával. A tojásokat szétválasztjuk, és a fehérjét kemény habbá verjük. Egy edényben vizet forralunk, 5 evőkanál cukorral. Beleszaggatjuk a galuskákat, és gyöngyöző vízben megfőzzük őket. A sárgákat a cukorral és a liszttel kihabosítjuk, majd a forró tejbe öntjük, és néhány percig forraljuk, ezután lekapcsoljuk. A narancs héját vékony csíkokra vágjuk, és kevés cukron átforgatjuk, majd belekeverjük a madártejbe. Jól lehűtve fogyasztjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4