Receptek Főételek Húsos ételek Olívabogyós ragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
1 csipet szárított kakukkfű
20 dkg csiperkegomba
1 csipet szárított oregánó
1 csomag darált sertéshús
20 dkg fekete olívabogyó
3 darab fokhagyma
1 kanál grillázs

Leírás

A darált húst megpirítjuk, majd rárakjuk a szeletelt gombát és olívát. Fűszerezzük és alaposan kiforraljuk. Tejszínnel dúsítjuk. Kifőtt tésztával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4