Receptek Saláták Orosz hússaláta

Hozzávalók

2 darab tojás (főtt)
1 doboz tejföl
1 darab alma
10 kanál majonéz
1 csomag újhagyma
1 kk porcukor
3 darab csemegeuborka
2 kanál fehérborecet
40 dkg kocsonyahús (leveshús, főtt szárnyas)

Leírás

A hozzávalókat apró darabkákra felkockázzuk. A tejfölt a majonézzel, sóval és a borssal elkeverjük. Egy kevés fehérborecettel és porcukorral ízesítjük. Egy tálban összekeverjük az egészet, majd hűtőben, 1-2 órát hűtjük. Hidegen tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4