Hozzávalók

2 darab padlizsán

1 darab vöröshagyma

2 gerezd fokhagyma

2 darab paradicsom

olivaolaj

Elkészítés

1

Vágjuk apróra a vöröshagymát, hámozzuk meg a padlizsánt és szeleteljük kis kockákra.

2

Egy kis olajban süssük meg a vöröshagymát, adjuk hozzá a padlizsánt, majd sózzuk ízlés szerint.

3

Miután meglágyult a padlizsán (kb. 3 perc alatt), keverjük hozzá a meghámozott paradicsomot és kicsit pirítsuk meg. A végén pedig jöhet a fokhagyma.

4

Az elkészült krém toast kenyérrel a legfinomabb, akár hidegen, akár melegen tálaljuk. Tipp: Könnyebb meghámozni a paradicsomot, ha az aljára vágunk egy X alakot, majd forró vizet öntünk rá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8