Receptek Főételek Húsos ételek Palacsintába rakott csirke

Hozzávalók

2 dkg finomliszt
dl tej
5 dkg vaj
2 kanál tejszín
1 darab tojás
20 dkg csiperkegomba
10 dkg trappista sajt
20 dkg csirkecomb
4 darab palacsinta
2 dl besamel mártás

Leírás

Olvasszuk meg a vajat egy serpenyőben, szórjuk rá a lisztet, keverjük el egy fakanállal, majd adjuk hozzá a tejet is. Folyamatos keverés mellett, ízesítsük a mártást sóval, borssal, szerecsendióval, és főzzük addig, amíg sűrűsödni kezd. A csirkehúst aprítsuk fel, a gombákat vágjuk négybe, majd adjuk a szószhoz. A tojássárgáját keverjük össze a tejszínnel, vagy tejföllel, és ezzel sűrítsük be a csirkés-gombás ragut. Töltsük meg a palacsintákat. Rakjuk tűzálló tálba, és locsoljuk meg besamellel, majd szórjunk rá reszelt sajtot. Tegyük néhány percre, forró sütőbe. Előételként, vagy salátával főételként is tálalhatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4