Paprikalekvár

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
20 darab zöldpaprika
1 darab vöröshagyma
2 kanál őrölt pirospaprika
3 darab kápia paprika

Leírás

A hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, majd megpároljuk, kevés olajon. Közben a paprikát is felaprítjuk, és hozzáadjuk a hagymához. Fedő alatt pároljuk, ha kell a folyadékot pótoljuk. Ha kezd szétesni a paprika, akkor félrehúzzuk, és megszórjuk pirospaprikával. Ezután megszórjuk a fűszerekkel, majd főzzük még, 15 percig. Ezután leturmixoljuk, és újra kiforraljuk. Üvegekbe töltjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4