Receptek Főételek Húsos ételek Paradicsomos csirkemáj

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 dl száraz fehérbor
50 dkg csirkemáj
1 csomag spagetti
30 dkg csiperkegomba
1 csipet szárított oregánó
2 doboz hámozott paradicsom konzerv

Leírás

A tésztát sós vízben kifőzöm. A májat megmosom, felkockázom, vízben pár percig főzöm, de ez el is maradhat. Olajon a hagymát megdinsztelem, ráteszem a lecsöpögtetett májat és gombát. Megborsozom, rászórom az oreganot és megpirítom. Amikor már majdnem kész, akkor ráöntöm a sűrített paradicsomot és kétszer annyi vizet, mint a paradicsom térfogata. Sózom és öntök rá egy pici bort, majd jól kiforralom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása