Receptek Gyerekmenü Főételek Parajfőzelék másképpen

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 dl tej
3 darab zsemle
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet szódabikarbóna
15 dkg finomliszt
50 dkg fagyasztott spenót
3 gerezd fokhagyma

Leírás

A parajt kevés vízben feltesszük főni, pici szódabikarbónával (így szép színe marad). A zsemlét beáztatjuk a tejben és lepasszírozzuk. Közben a lisztből, olajból rántást készítünk. A megfőtt parajhoz adjuk a zsemlés tejet és a végén, a rántással besűrítjük. Ízesítjük sóval, borssal, zúzott fokhagymával. Jól kiforraljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4