Receptek Főételek Tészta Penne carbonara kaprosan

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 dl tej
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
15 dkg bacon szalonna
1 csipet szerecsendió
1 csomag penne
3 kanál finomliszt

Leírás

A pennét sós vízben kifőzzük. A bacont kockára vágjuk és zsírjára pirítjuk, egy serpenyőben. Megszórjuk liszttel és felengedjük forró tejjel. Fűszerezzük, majd tejszínnel dúsítjuk. Összeforgatjuk a mártást a tésztával és akár parmezán sajttal is beboríthatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
10 perc
Italok
2 3 4