Receptek Főételek Hal Póréhagymás halragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
4 dl tejszín
1 csipet ételízesítő
20 dkg póréhagyma
1 kanál finomliszt
80 dkg Pangasius filé

Leírás

A póréhagymát finomra vágjuk, és vajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott halat, és a fűszerekkel együtt, fehéredésig pirítjuk. Ekkor megszórjuk liszttel, és felengedjük tejszínnel. Alaposan kiforraljuk, és rizzsel, vagy tésztával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4