Receptek Főételek Húsos ételek Pulykacomb póréhagymával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dkg finomliszt
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
2 kanál mustár
1 fej vöröshagyma
10 dkg zsír
1 csipet ételízesítő
1 szál póréhagyma
60 dkg pulykacomb

Leírás

A pulykacombot vágjuk kockára, és hagymás zsíron pároljuk puhára, fedő alatt. Ha a levét elpárologta, akkor öntsük fel vízzel. Ha már majdnem puha, akkor adjuk hozzá a felaprított póréhagymát és a mustárt. 4-5 percig forraljuk, majd habarjuk be, és tejszínnel dúsítsuk. Rizs körettel, vagy tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4