Receptek Főételek Húsos ételek Pulykacsíkok sajmártásban

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
2 dl tejszín
1 csipet őrölt fehérbors
5 dkg parmezán
10 dkg trappista sajt
1 csipet ételízesítő
0.7 kg pulykamell
5 dkg finomliszt
4 dl alaplé

Leírás

A pulykamellet csíkokra vágjuk, és kevés vajon megpirítjuk. Ha kifehéredett, megszórjuk liszttel, és felengedjük alaplével. Alaposan kiforraljuk, és beleszórjuk a sajtot. Folyamatosan keverjük, hogy ne égjen le. Ha elolvadt a sajt, akkor tejszínnel öntsük fel, és főzzük készre. Párolt rizzsel, vagy tésztával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4