Receptek Főételek Húsos ételek Pulykamell gyümölccsel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab tojás
3 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
30 dkg zsemlemorzsa
20 dkg őszibarack befőtt
20 dkg szilva
80 dkg pulykamell
10 dkg finomliszt

Leírás

A pulykamell szeletekre vágjuk, és fűszerezzük. Megklopfoljuk, majd rárakjuk a barack- és szilvadarabokat. Szorosan felcsavarjuk, és bepanírozzuk. Bő, forró olajban kisütjük, és burgonyapürével, vagy rizs körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4