Receptek Főételek Húsos ételek Pulykamelles spagetti

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 kanál finomliszt
40 dkg spagetti
4 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl szójaszósz
10 dkg zöldborsó
1 kanál keményítő
1 darab sárgarépa
40 dkg pulykamell

Leírás

A pulykamellcsíkokat enyhén sózzuk, és lisztben megforgatjuk. Serpenyőben felhevítjük az olajat, és a lisztbe mártott húsokat hirtelen pirosra sütjük. Hozzáadjuk a csíkokra vágott répát és borsót, majd szójaszósszal meglocsoljuk. Keményítővel sűrítjük. Forró vízben, egy csipet sóval kifőzzük a spagettit, leöblítjük, és a forró raguba öntjük. Összeforraljuk, és már tálaljuk is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4