Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab tojás
1 kg burgonya
4 kanál étolaj
3 dl tejszín
2 darab vöröshagyma
1 csipet őrölt fehérbors
20 dkg trappista sajt
1 csokor spárga
3 kanál finomliszt

Leírás

A burgonyát héjában megfőzzük, majd megtisztítjuk és felkarikázzuk. A tisztított spárgát sós, cukrozott vízben megfőzzük. A tisztított, apróra vágott hagymát megpároljuk. Megszórjuk liszttel, felengedjük a tejszínnel és ízlés szerint fűszerezzük. Ha kihűlt, hozzákeverjük a tojást. Rétegezzük a burgonyát, a spárgát, végül a tejszínes öntettel leöntjük. 20 percig sütjük. Mielőtt kivennénk, rászórjuk a sajtot és alaposan rásütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
30 perc
Előételek
30 perc
Előételek
2 3 4