Receptek Főételek Hal Rántott ponty zöldségkörettel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
10 dkg finomliszt
3 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
10 dkg zsemlemorzsa
1 kk ételízesítő
1 kg petrezselyemgyökér (mexikói zöldségköret)
8 darab pontyfilé (szelet)

Leírás

A halszeleteket besózzuk. A tojásokat felverjük a sóval és az ételízesítővel. A halszeleteket bepanírozzuk (liszt, tojás, morzsába bundázzuk). Olajba kisütjük. A zöldségeket vajon megpároljuk. Tartármártással is tálalhatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4