Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
2 l tej
1 csomag vaníliás cukor
3 dl étolaj
1 darab citrom
20 dkg zsemlemorzsa
16 kanál búzadara
10 dkg finomliszt

Leírás

A hozzá valókból sűrű grízt főzünk hogy ki tudjuk borítani lisztezett deszkára ott teljesen hagyjuk kihűlni majd pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk.ezután panírozzuk mint a rántott húst és bő forró olajba aranysárgára sütjük.Porcukorral vagy sűrű szörppel enyhén meglocsolva melegen és hidegen is fogyasztható

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4