Hozzávalók

5 darab tojás
10 dkg finomliszt
30 dkg sárgarépa (tiszított mennyiség)
1 kk őrölt fahéj
½ kk őrölt szegfűszeg
15 dkg méz
20 dkg dió

Leírás

A répát megtisztítjuk, lereszeljük. A diót megdaráljuk. A tojássárgákat összekeverjük a mézzel, dióval, liszttel, fahéjjal és a szegfűszeggel, majd hozzáadjuk a tojásfehérjék keményre felvert habját. Összekeverjük, sütőpapírral bélelt tortaformába vagy kisebb tepsibe öntjük, előmelegített sütőben 30 percig sütjük. A tetejére készíthetünk citrommázat, de anélkül is finom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4