Hozzávalók

5 gerezd fokhagyma
1 darab paradicsom
kg burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab zöldpaprika
2 fej vöröshagyma
10 dkg zsír
2 darab babérlevél
1 darab csípős zöldpaprika
1 kanál őrölt pirospaprika
80 dkg sertésmáj

Leírás

A májat csíkokra vágjuk. A zsírt egy öntött vasedénybe felmelegítjük. Rászórjuk a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot és lepirítjuk. Felengedjük vízzel és visszapirítjuk, majd megszórjuk paprikával és felengedjük vízzel. Ha kész a pörköltalap, belerakjuk a májat és elkezdjük resztelni, fedő alatt. Közben, a sárga burgonyát párolóedénybe rakjuk és megpároljuk. Ha a máj megpuhult, fűszerezzük, de nem sózzuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4