Receptek Főételek Húsos ételek Roston sült csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 kanál extra szűz olívaolaj
5 kanál vaj
1 darab citrom
4 darab csirkecomb
1 csipet fűszersó

Leírás

A csirkecombokat kicsontozzuk, és a bőrét lehúzzuk. Dörzsöljük be fűszersóval és citromlével. A vajat olvasszuk fel, és öntsünk hozzá olívaolajat. Ebbe rakjuk bele a csirkecombokat, és egyenletes hő alatt, süssük meg őket. Köretnek friss saláta, vagy burgonyapüré is jó.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4