Receptek Levesek Sajtkrém leves

Hozzávalók

2 gerezd fokhagyma
1 kanál extra szűz olívaolaj
20 dkg trappista sajt (az egyik lehet füstölt)
1 csomag friss petrezselyem
1 l húsleves alaplé

Leírás

Megpirítom az apróra vágott fokhagymát, az olajon. Hozzáadom a levest. Megvárom míg felforr, majd kis lángra állítva, fokozatosan, kézi habverővel belekeverem a sajtot. Sóval, borssal és aprított petrezselyemmel ízesítem. Pirított kenyérkockával, vagy bacon-nel tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4