Receptek Levesek Sajtkrémleves édesburgonya-chipssel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 l tej
20 dkg trappista sajt (reszelt)
1 csipet őrölt fekete bors
1 pohár tejszín
1 darab vaj
1 darab édesburgonya
4 kanál finomliszt

Leírás

A vajat habzásig hevítjük és belerakjuk a lisztet. Felengedjük forró tejjel és ízesítjük. Belerakjuk a reszelt sajtot és beforraljuk, majd tejszínnel dúsítjuk. Az édesburgonyát meghámozzuk és vékonyra szeleteljük. Ezután leforrázzuk, forró vízben. Lecsepegtetjük és kevés olajon megpirítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4