Receptek Levesek Sajtkrémleves egyszerűen

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
l víz
1 gerezd fokhagyma
30 dkg trappista sajt
2 darab húsleveskocka
1 pohár tejföl
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet ételízesítő
2 darab krémsajt

Leírás

1,5-2 l vízben szétfőzzük a leveskockát. Utána belenyomjuk a sajtot, majd ezt is szétfőzzük. Beletesszük a zúzott fokhagymát, és belevagdossuk a snidlinget. A lisztet elkeverjük a tejföllel, és ezzel sűrítjük a levest. (Ha kicsit csomós lenne, botmixerrel segíthetünk rajta.) A lisztes tejföllel összeforraljuk, és pirított kenyérkockával, valamint reszelt sajttal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4