Receptek Főételek Húsos ételek Sajtos-baconos hamburger

Hozzávalók

4 darab hamburgerzsemle
1 fej római saláta
1 darab paradicsom
4 darab csemegeuborka
3 mustár
3 ketchup
8 darab bacon szalonna
8 szelet cheddar
4 ropogós hagyma
300 g hasábburgonya
tengeri só

Elkészítés

1

A hamburger húsokat és a bacont forró serpenyőben szépen megsütjük, majd a sült bacont osszuk szét rajtuk és takarjuk le 1-1 cheedar szelettel őket.

2

Tegyük félre és hagyjuk pihenni a húsokat.

3

Ugyanebben a serpenyőben pirítsuk meg a félbevágott zsemléket. Ezután kenjük meg őket, mustárral, ketchuppal. Tegyük bele a hozzávalókat ízlés szerint és állítsuk össze a hamburgert.

4

Sült krumplival, ketchuppal és mustárral tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4