Receptek Előételek Hideg előételek Sajtos-bundás brokkoli

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
3 dl tej
3 dl étolaj
10 dkg füstölt sajt
1 fej brokkoli
30 dkg finomliszt

Leírás

Lényegében palacsintatészta alap (Horváth Ilona féle szakácskönyvből, csak szóda és cukor nélkül, viszont több sóval), belereszelt füstölt sajttal. A brokkoli rózsákat előfőztem, lisztben megforgattam, utána ment a sűrű, sajtos palacsintatésztába és onnan a forró olajba. Még azelőtt abba kell hagyni a brokkoli főzését, hogy olyan áttetsző, halvány színe kezdene lenni, mert akkor már nem félig, hanem eléggé megfőtt és kezd atomjaira hullani.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4