Receptek Előételek Hideg előételek Sajtos-burgonyás pite

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab tojás
3 dl tej
60 dkg burgonya
2 kanál vaj
1 csipet őrölt fekete bors
10 dkg trappista sajt
20 dkg finomliszt

Leírás

A burgonyát kockára vágjuk és sós vízben megfőzzük. A a tepsit kizsírozzuk és beleöntjük a leszűrt burgonyát. A lisztből és a 2 tojásból, palacsintatésztát keverünk, kicsit sűrűbbre, mint szokás. Ráöntjük a burgonyára és közepestől melegebb sütőben sütjük, kb. 50 percig, majd rászórjuk a reszelt sajtot és rásütjük. Fűszeres tejföllel kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4