Receptek Előételek Hideg előételek Sajtos pogácsa (szalakális)

Hozzávalók

2 mk tengeri só
1 darab tojás
50 dkg finomliszt
1 kanál tej
1 dl tejföl
30 dkg trappista sajt
1 kevés egész kömény
25 dkg margarin
1 tasak szalakáli

Leírás

A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, majd a kevés tejben feloldott szalakálit, a margarinos liszthez öntjük. Hozzáadjuk a sót, tojást, a megreszelt sajtot, a tejfölt és ízlés szerint, köménymagot. Összegyúrjuk, majd pogácsákat szaggatunk belőle. Megkenjük tojással, sajttal meghintjük és megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4