Receptek Főételek Húsos ételek Sajtos-sonkás rizottó

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 dl tej
10 dkg trappista sajt
1 csipet őrölt fekete bors
3 dkg margarin
2 tasak rizs (gyors)
1 csokor friss petrezselyem (finomra vágott)
5 dkg zöldborsó
10 dkg sonka
1 darab sárgarépa
1 tasak sajtszósz alap

Leírás

A rizst főzzük készre. Eközben, a margarinon pároljuk meg az apró kockára vágott sárgarépát, zöldborsót. Adjuk hozzá a tejben elkevert, Knorr Sajtszósz Rafinériát. Főzzük 1-2 percig, majd keverjük össze a kockázott sonkával, a 10 dkg reszelt sajttal és a főtt rizzsel. Tálaláskor szórjuk meg, finomra vágott petrezselyemmel, illetve ízlés szerint sajttal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4