Receptek Főételek Húsos ételek Sajttal és gombával töltött csirkemell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
3 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
4 darab csirkemell
30 dkg zsemlemorzsa
250 g csiperkegomba
150 g trappista sajt
10 dkg finomliszt

Leírás

A gombát vágjuk szeletekre, és kevés olajon pirítsuk meg. Várjuk meg még kihűl. A csirkemellet szeleteljük, és klopfoljuk ki, vékonyra. Rakjuk rá a reszelt sajtot és a gombát. Szorosan csavarjuk fel, és panírozzuk. Bő, forró olajban süssük ki, és burgonyapürével, salátával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4