Receptek Levesek Savanykás tojás-leves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
8 darab tojás
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
½ darab citrom
1 csipet friss petrezselyem
1 darab babérlevél
1 kk őrölt pirospaprika
1 kanál fehérborecet
3 kanál finomliszt

Leírás

Rántásba egy kis cukrot pörkölünk,és felöntjük tetszés szerinti vízmennyiséggel.Hozzáadunk kevés borecetet, fél citrom reszelt héját,és 1 babérlevelet.Beleöntünk egészben szükség szerinti számú tojást,és óvatosan,hogy egybe maradjanak a tojások, a tojások keményedéséig főzzük. Tálaláskor kevés tejszínnel díszítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4