Receptek Főételek Húsos ételek Sertéspörkölt avasi módra

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kevés víz
4 kanál tejföl
3 gerezd fokhagyma
2 darab paradicsom
4 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl száraz fehérbor
2 darab zöldpaprika
1 csipet ételízesítő
70 dkg sertéscomb

Leírás

A tarját bepácoljuk: a húst felkockázzuk, besózzuk, beborsozzuk, apróra vágott fokhagymával megszórjuk, ráöntjük a bort, majd annyi vizet öntünk még hozzá, hogy a húst teljesen ellepje. 1 napra hűtőbe tesszük. Majd másnap, a vöröshagymát zsíron üvegesre pirítjuk, megszórjuk egy kis fűszerpaprikával, hozzáadjuk a kockákra vágott zöldpaprikát és a paradicsomot, majd felöntjük vízzel. Ha kell fűszerezzük, vagy öntsünk hozzá még bort (ez már ízlés dolga). Tejfölös habarással tesszük selymessé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4