Receptek Főételek Húsos ételek Sertésragu tejszínes gombamártással

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál finomliszt
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
1 kanál sűrített paradicsom konzerv
20 dkg csiperkegomba
60 dkg sertés lapocka

Leírás

A sertéscombot nagyobb kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és lisztbe forgatjuk. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt gombát, és néhány percig pároljuk. A hagymát és a gombát kivesszük. A maradék olajon a sertéshúst állandóan kevergetve 7-10 percig pirítjuk. Visszatesszük a hagymát és a gombát, és 1 percig sütjük. Felöntjük az a tejszínnel, belekeverjük a sűrített paradicsomot, és állandóan kevergetve addig főzzük, amíg besűrűsödik. Rizzsel vagy petrezselymes burgonyával és salátával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4