Receptek Főételek Húsos ételek Sóágyon sült tanyasi csirke

Hozzávalók

kg tengeri só
1 darab egész csirke
½ kg sárgarépa
1 kg brokkoli

Leírás

A csirkét előkészítjük, megmossuk. Egy pyrex öntöttvas edénybe beleszórunk 1.5 kg sót. Erre fektetjük a tanyasi csirkét. Előmelegített sütőben, kb. 120 percig sütjük, közepes hőmérsékleten. Ha már megpuhult, levesszük róla a fedőt és megpirítjuk, ilyenkor emelünk a hőmérsékleten. Közben, a pyrex párolóedényben vizet forralunk, az üvegedénybe belerakjuk a brokkolit és a bébirépát. 30 percig, fedő alatt pároljuk. Tálaláskor, a zöldségágyra helyezzük a megpirított csirkét.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4