Hozzávalók

5 dl tej
1 marék mazsola
3 kanál rum
1 darab babapiskóta
20 dkg dió
1 tasak csokoládés pudingpor
1 tasak vaníliás pudingpor
1 dl tej
3 dl növényi tejszín
1 dl csokoládéöntet

Leírás

A kész piskótatésztát kb. 1 x 1 cm-es kockákra vágom. A felét beleteszem 1 hőálló tálba, majd rumos tejjel (vagy rumaromással) meglocsolom. Utána cukrozott, darált dióval, ízlés szerint megszórom. Citromhéjat reszelek rá, mazsolát is szórok bele. Ezt követően, 0,5 liter tejből és 1 csomag vaníliás pudingporból pudingot készítek, és forrón ráöntöm. Erre rászórom a piskóta másik felét, ugyanúgy megszórom darált dióval, mazsolával, rumos tejjel, citromhéjjal. Ezután erre csokoládépudingot öntök, melyet szintén fél liter tejjel készítek. Hideg helyre teszem hűlni. Végül tejszínhabbal tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3