Receptek Főételek Hal Sonkás rizottó

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
1 kanál parmezán
30 dkg gépsonka
40 dkg rizs
1 csipet friss petrezselyem

Leírás

A rizst pároljuk meg, kétszeres mennyiségű, sós vízben. A sonkát kockára vágjuk és vajon megpároljuk. Fűszerezzük, majd felöntjük tejszínnel és belekeverjük a sajtot, valamint a párolt rizst. Kitűnő és egyszerű vacsora. Tálaláskor is szórjuk meg sajttal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4