Receptek Előételek Hideg előételek Sonkatekercs tormakrémmel

Hozzávalók

1 mk tengeri só
4 dkg finomliszt
4 dl tej
10 dkg trappista sajt
4 dkg vaj
½ mk őrölt fekete bors
8 szelet gépsonka
10 szál metélőhagyma
3 kanál aszalt vörösáfonya

Leírás

Elkészítjük a besamelmártást: A felforrósított vajon, világosra pirítjuk a lisztet, felengedjük meleg tejjel és besűrítjük. Melegen belekeverjük a reszelt trappista sajtot és hagyjuk kihűlni. Belekeverjük a tormakrémet, az apróra vágott metélőhagymát, majd sóval és borssal simára keverjük. A sonkaszeleteket egyenként megkenjük és feltekerjük. Ha marad krém, díszíthetjük vele és petrezselyemmel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4