Receptek Főételek Húsos ételek Spárgával töltött csirkemell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl tej
1 dl extra szűz olívaolaj
kg burgonya
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
4 darab csirkemell
8 szelet bacon szalonna
1 csokor spárga

Leírás

A spárgákat párolóedénybe rakjuk, és megpároljuk őket, 6-8 perc alatt. A csirkemelleket megnyitjuk, és lazítjuk. Sózzuk, borsozzuk. Ráhelyezzük a spárgákat. Egy szeletre, 4-5 szál spárgát tegyünk. Ezután baconnel körbetekerjük. Fogvájóval, vagy hurkapálcikával eltűzzük, hogy a bacon ne pöndörödjön fel. A serpenyőt felmelegítjük, és beleöntünk egy kis olívaolajat, majd belerakjuk a csirkeroládokat. Egyenletesen sütjük, 8-10 percig, szép pirosra. A burgonyát sós vízben puhára főzzük, és áttörjük. Vajjal és forró tejjel kihabosítjuk. Aki szereti, a szerecsendiót is reszelhet bele.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4