Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dkg finomliszt
4 dl tej
3 kanál étolaj
1 dl tejszín
1 kg bébispenót

Leírás

A spenótot megtisztítjuk és sok vízben, jól átmossuk. Lábasban, kevés vízzel puhára pároljuk.(Ha mirelitből készítjük, felengedés után pároljuk.) A zsiradékból és a lisztből, világos rántást készítünk. Hozzáadjuk a spenóthoz és tejjel, vagy tejszínnel felengedjük. Megsózzuk és összeforraljuk. Ízlés szerint, törött borssal, vagy fokhagymával ízesítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4