Receptek Főételek Húsos ételek Sült csirkecomb paradicsom mártással

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
kg burgonya
2 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet majoranna
kg csirkecomb
1 dl száraz fehérbor
2 doboz sűrített paradicsom konzerv
1 csipet oregánó
1 csipet fűszersó

Leírás

A csirkehúsokat, mindkét oldalukon megpirítjuk, kis olajban. Tepsibe rakjuk és megsütjük. A paradicsompürét megpirítjuk, kevés olajon. Vízzel felöntjük a paradicsompürét, hozzáadjuk a fűszereket és szép lassan főzzük. Tálaláskor, a csirkecomb mellé tálaljuk. Köretnek burgonya dukál.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4