Receptek Receptek Sült édesburgonya avokádókrémmel

Hozzávalók

500 g édesburgonya
2 kanál étolaj
1 tk őrölt kömény
1 tk őrölt chilipaprika
1 tk őrölt pirospaprika
1 tk őrölt fahéj
1 tk tengeri só
Az avokádókrémhez
1 darab avokádó
2 kanál citromlé
1 csésze friss koriander
1 gerezd fokhagyma
1 tk tengeri só

Elkészítés

1

Melegítsük elő a sütőt 220 fokra. Hámozzuk meg az édesburgonyát és vágjuk szeletekre.

2

Tegyük hideg vízbe, majd készítsük elő a fűszerkeveréket: keverjük össze a fűszereket, a sóval együtt.

3

Adjunk hozzá olajat, majd kenjük meg a burgonyát.

4

Tegyük a burgonyát egy tepsire, süssük 35 perc alatt aranybarnára.

5

Sütés után sózzuk meg egy kicsit.

6

Az avokádókrémhez keverjük simára az összes hozzávalót. Ha túl sűrű lett, adjunk hozzá vizet.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4