Receptek Levesek Sült paprika krémleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál finomliszt
3 kanál extra szűz olívaolaj
5 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 l húsleves alaplé
2 darab kaliforniai paprika
1 szál póréhagyma

Leírás

Kevés olívaolajon az apróra vágott hagymát, fokhagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a felkarikázott póréhagymát és a paprikahúst. Megszórjuk sóval, borssal. Puhára pároljuk. Megszórjuk liszttel. Felöntjük az erőlevessel, 15 -20 percig főzzük. Botmixerrel pépesítjük. Hozzáadjuk a tejszínt, majd ismét forralunk rajta egyet.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4