Receptek Levesek Szederkrémleves vörösborral

Hozzávalók

2 tasak vaníliás cukor
15 dkg kristálycukor
3 kanál tejszín
1 csipet őrölt fahéj
1 l édes vörösbor
30 dkg szeder
1 tasak vaníliás pudingpor
1 csipet őrölt szegfűszeg

Leírás

A vörösborban felrakjuk a szedret, cukorral, fahéjjal, szegfűszeggel. Ha megfőtt a szeder, sűrítsük be pudingporral és alaposan turmixoljuk le. Adjunk hozzá egy kevés tejszínt és alaposan ízesítsük be. Hidegen és melegen is fogyaszthatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4