Receptek Előételek Hideg előételek Szerb paprikamártás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej fokhagyma
2 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 kanál ecet
3 kg zöldpaprika
50 dkg vöröshagyma
5 kanál őrölt pirospaprika

Leírás

A paprikákat negyed órára, forró sütőbe teszem és lehúzom a ráncos bőrét. A hagymával és pár gerezd fokhagymával együtt, apróra vágom és kevés olajban, 5 percig, kevergetve párolom. Kihűlés után, szép lassan belekeverem a többi olajat és a paprikaőrleményeket. Sóval és ecettel ízesítem. Kis üvegekbe töltöm és fél óráig sterilizálom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4