Receptek Főételek Húsos ételek Szezámmagos csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab tojás
10 dkg finomliszt
1 csipet őrölt fekete bors
20 dkg zsemlemorzsa
8 darab csirkecomb
3 dkg szezámmag

Leírás

A kisebb csirkecombokat, csont mentén bevágom, hogy jól átsüljön. Besózom és készítem a bundáját, míg áll a sóban. Liszt, tojás jól felverve és zsemlemorzsa, amibe jó sok szezámmagot teszek. Bepanírozom a combokat, majd a tepsit olívaolajjal kikenem. A combokat körbekenem olajjal, majd 180 fokosra melegített sütőbe teszem és készre sütöm.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4