Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej vöröshagyma
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 kk őrölt pirospaprika
40 dkg tarhonya
40 dkg sertés lapocka

Leírás

A vöröshagymát finomra aprítjuk,És üvegesre pároljuk olajon.A tűzről lehúzva pirospaprikával meghintjük,elkeverjük és pici vízzel felöntjük.A tűzre visszatéve forralunk rajta egyet,majd beletesszük a kis kockákra vágott húst.Erős lángon kevergetjük,amíg a hús ki nem fehéredik,pici vizet aláöntve, sóval-borssal ízesítjük.Fedő alatt lassú tűzön majdnem készre főzzük.Ha a hús majdnem kész van hozzáadjuk a tarhonyát,felöntjük bőséges vízzel.Fedő alatt még alacsony hőfokon,keverés nélkül készre pároljuk.Végül átkeverjük az egészet és savanyúsággal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4